Swapna

My feedback

  1. 93 votes
    Vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    17 comments  ·  MyEclipse Usability Suggestions  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Activation should typically take 10-20 seconds, never more than a minute. If appears to be taking longer than this, there’s probably something else wrong which would cause it to eventually fail.

    The most common cause of activation failures is not having connectivity – see our proxy doc for notes on setting it up correctly: https://www.genuitec.com/forums/topic/configuring-the-network-proxy-settings/ If you still experience issues,

    Due to the diverse nature of issues that could still result in failures or delays, do write to us at support@genuitec.com or open a thread here: http://myeclipseide.com/forums so we can investigate and resolve ASAP.

    An error occurred while saving the comment
    Swapna commented  · 

    Can you please clarify if you are behind a proxy? The most common cause of activation failures is not having connectivity – see our proxy doc for notes on setting it up correctly: https://www.genuitec.com/forums/topic/configuring-the-network-proxy-settings/ If you still experience issues,

    Due to the diverse nature of issues that could still result in failures or delays, do write to us at support@genuitec.com or open a thread here: http://myeclipseide.com/forums so we can investigate and resolve ASAP.

  2. 4 votes
    Vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  MyEclipse Usability Suggestions  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Swapna commented  · 

    Do you have trouble working with MyEclipse or any of its features ? In case you are seeing any issues with MyEclipse, you can post them in our support forums and our support team will help resolve the issues.

    Here is the link to the MyEclipse forums : https://www.genuitec.com/forums/topics/myeclipse/

  3. 21 votes
    Vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    8 comments  ·  MyEclipse Usability Suggestions  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    With MyEclipse 2015 we moved to a Tern based inference engine from the older JSDT engine.

    Beyond MyEclipse 2015 CI 12 and in MyEclipse 2016 / 2017, JS performance is far improved out of the box so no additional tweaking should be required.

    If you still experience problems, you can change some settings or turn off the support entirely – see https://www.genuitec.com/forums/topic/troubleshooting-performance-issues-in-myeclipse-2015/ for details

    An error occurred while saving the comment
    Swapna commented  · 

    Can you please clarify if you have followed the steps suggested in this link to improve the performance in MyEclipse 2016 ?
    https://www.genuitec.com/forums/topic/troubleshooting-performance-issues-in-myeclipse-2015/

    If changing the settings including turning off Tern do not help, then please post on our forums to help us investigate further. Here is the link to our forums : https://www.genuitec.com/forums/topics/myeclipse/

  4. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Webclipse Suggestions  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Swapna commented  · 

    Sibriaj, We do support relative paths. Can you please post the issue you are seeing in the Webclipse forums? https://www.genuitec.com/forums/topics/webclipse/webclipse-help/
    Please share with us more details about the paths set in the tsconfig.json and how you are accessing it in the typescript file.

  5. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Webclipse Suggestions  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Swapna commented  · 

    Rockney, Apologies for the problems caused due to the automatic updates to Webclipse at your end. I have forwarded your concerns to the team. Apologies once again.

  6. 1 vote
    Vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  MyEclipse Usability Suggestions  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Swapna commented  · 

    Jackie, Can you please post the issue in the support forums to help us investigate further? Here is the link to the MyEclipse forums : https://www.genuitec.com/forums/topics/myeclipse/

    Please share with us more details about the project, the .log file located in the workspace dir/.metadata/.log along with the MyEclipse version details. Also share with us the server and version details.

  7. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Webclipse Suggestions  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Swapna commented  · 

    Tomas, Thank you for raising it. I could replicate the issue at my end. The dev team is working on it. We will keep you posted when the fix is out.

  8. 1 vote
    Vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  MyEclipse Usability Suggestions  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Swapna commented  · 

    Chan, Are you seeing false warnings when deleting the code or correct warnings but with a wrong font color?

    Could you please report the issue on our forums, along with the screenshots and the version of MyEclipse you are working with to help us investigate further?

Feedback and Knowledge Base